Op zoek naar een schildersbedrijf in Amersfoort? Schildersbedrijf Malestein is een samenwerking tussen ervaren schilders die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Deze samenwerking, die al meer dan 20 jaar duurt, heeft geleid tot een gezonde en zeer succesvolle combinatie tussen ouderwets traditioneel gedegen vakwerk en de nieuwste technieken op het gebied van schilderwerk en wandafwerking.

Nieuwste technieken

De schilders van Schildersbedrijf Malestein zijn vakmensen in hart en nieren en staan allen open voor nieuwe technieken. Wij zijn dan ook als 1 van de eersten in Nederland in het bezit van een Nespri-TEC verfspuit

Dit is een hoogstaand staaltje techniek waarmee wij de latex en watergedragen verven onder warmte NEVELVRIJ kunt spuiten, dit betekent dat er weinig afgeplakt behoeft te worden en er grote oppervlakten in zeer korte tijd onderhanden genomen kunnen worden.

Wanneer u voor Schildersbedrijf Malestein Amersfoort kiest kunt u rekenen op een betrouwbare schilder die altijd zijn afspraken na komt.

Mocht u nog andere opmerkingen of vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen.